Hem / Villa

Villa

Att installera solceller på ditt villatak är en trygg, hållbar och lönsam investering. Utöver att sänka dina elkostnader från dag ett, tjänar du pengar på att den egenproducerade överskottsel som hushållet ej förbrukar automatiskt säljs vidare. Dessutom höjs värdet på din bostad, vilket är en extra trygghet under de första åren innan solcellerna betalat av sig själva och övergår till att bli en ren plusaffär för din ekonomi.

Vi på Sesol har lång erfarenhet i branschen och är en trygg partner som hjälper dig hela vägen från idé till aktiverade solpaneler.

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vi bedömer din fastighets förutsättningar på plats för bästa resultat.

Boka konsultation

Hur går det till?

ROT-avdrag för din investering

Går du i solcellstankar? Som privatperson kan du nyttja ROT-avdrag för din investering och på så vis betala mindre redan från start. Vid beräkning av arbetskostnaden innebär ROT ett avdrag med 9% av totalkostnaden - vilket du som villaägare kan nyttja i samband med din solcellsinstallation. Välkommen att prata med oss på Sesol om du har några frågor om detta eller något annat som rör din framtida solcellsanläggning.

Vad säger våra kunder?

Referenser

Se ett urval av våra tidigare projekt

Fler referenser

Varför Sesol?

Vi på Sesol är en trygg helhetspartner med stor erfarenhet av att genomföra solcellsprojekt från start till mål på utsatt tid och till rätt pris. Vi känner stor yrkesstolthet och levererar alltid med högsta kvalitet i varje steg. En solcellsanläggning är en viktig investering för er som kund och anläggningen ska hålla i decennier. Därför behandlar vi varje projekt, stort som litet, med stor noggrannhet och omsorg.

Läs mer om oss

Garantier

För er trygghet erbjuder vi några av marknadens mest konkurrenskraftiga garantier:

- Installationsgaranti 5 år

- Optimerare 25 år

- Produktgaranti upp till 25 år

- Växelriktare upp till 25 år

- Effektgaranti upp till 30 år

- Montagesystem upp till 30 år

Intresserad av solceller? Boka en helt kostnadsfri konsultation där vi tillsammans utvärderar möjligheterna med solceller för just er fastighet.

Boka konsultation