Hem / Villa

Solceller till din villa – en investering i din ekonomi

Allt fler privatpersoner upptäcker de stora fördelarna med att ha en egen solcellsanläggning – och det är inte utan anledning som solcellstekniken har exploderat i popularitet de senaste åren. Solceller har en mycket positiv inverkan både på din ekonomi och för miljön. Vi analyserar tillsammans just din fastighets förutsättningar – därefter hjälper vi dig hela vägen till en färdig solcellsanläggning.

När du anlitar Sesol får du ett team av experter i ryggen. Vi på Sesol har lång erfarenhet i branschen och är en trygg partner för dig när du ska investera i en solcellsanläggning. Hos oss kan du förvänta dig en hög service- och kompetensnivå.

Gör solcellskalkylen

Solceller – Snyggt, enkelt & tryggt!

Solceller ett av de absolut mest miljövänliga sätten att producera el på. En solcellsanläggning avger inga skadliga utsläpp som påverkar vår natur. Solceller har en fantastisk potential att konkurrera ut fossil elproduktion för gott! Dessutom är det en bra ekonomisk affär.
Ett exempel på hur den ekonomiska kalkylen kan se ut följer enligt nedan.

Filip Carlsson med familj bor i en villa utanför Jönköping och hade en ledig takyta på 80 kvm. Takytan är riktad åt väst och har en lutning på 25 grader. Familjen väljer Sesols premium solpaneler (de vanligaste). Den årliga elproduktionen beräknas att bli 10 500 kWh och familjen kommer att göra en besparing på 397 740 kr de närmsta 30 åren.

Färdig installation inom fyra till sex veckor

Solen skiner – varför vänta? Normalt sett tar det ungefär fyra till sex veckor från det att du kontaktar oss tills dess att din anläggning är installerad och klar. När du efter genomgången av din nya solcellsinstallation har landat i rollen som mikroproducent kan du alltid kontakta oss för goda råd och service.

Räkna med oss - Hela vägen

På Sesol känner vi stor yrkesstolthet och levererar alltid med högsta kvalitet i varje steg. En solcellsanläggning är en viktig investering för dig som kund och anläggningen ska hålla i decennier. Därför behandlar vi varje projekt, stort som litet, med stor noggrannhet och omsorg. Självklart hjälper vi dig även med alla ansökningar och tillstånd.

För din trygghet erbjuder vi några av marknadens mest konkurrenskraftiga garantier:

- 5 års installationsgaranti

- Optimerare 25 år

- Solpaneler produktgaranti upp till 25 år

- Växelriktare upp till 25 år

- Effektgaranti upp till 30 år

- Montagesystem upp till 10 år

Se hur mycket du kan spara

Som ägare av en solcellsanläggning gör du både din plånbok och miljön en tjänst. Genom att installera solceller sparar du i längden stora mängder pengar – dessutom kan det öka värdet på din fastighet. 

Gör vår solcellskalkyl för att snabbt och enkelt få reda på hur mycket just du kan spara på solceller. Du kan även fylla i formuläret efter så återkommer vi med en skarp offert. 

Till solcellskalkylen

Se hur mycket du kan spara!

Gör solcellskalkylen för att räkna ut hur mycket pengar du kan spara och hur stor din elproduktion blir

Ange hur många kvadratmeter som du tror är ledigt på ditt tak.
Ange antal kvadratmeter i siffror. (Max 400)
Välj premium eller standard. (Vanligast är premium)
Ange ditt taks lutning i grader.
Ange riktning på takytan som du tänkt sätta solceller på.

Kostnad efter investeringsstöd på 20%

TotaltSEK

Beställ kostnadsfri konsultation och offert

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för kostnadsfri konsultation – därefter får du en exakt offert från Sesols solcellskonsulter.