Solceller

Solceller passar på de flesta taktyper oavsett vilken fastighet det gäller. En solcellsanläggning återbetalar sig med tiden, genererar långsiktig avkastning och höjer värdet på fastigheten i samma stund som solpanelerna installeras på taket.  

Var vill du ha dina solceller?

Så funkar det!

Vi förstår att det kan vara mycket att tänka på med solceller. Därför har vi tagit fram en steg-för-steg-guide som beskriver hur en solcellsinstallation hos en komplett helhetsleverantör går till.

1. Boka tid

Fyll i ett intresseformulär så ringer vi upp dig och bokar in ett möte.

2. Träffa oss

Vi kommer hem till dig och du får offert. Efter godkänd offert går vi vidare med installationen.

3. Installation

Vi monterar, besiktigar och lämnar sedan över anläggningen till dig.

4. Support

Vår support finns tillgänglig för dig under anläggningens livstid.

Sesol solcellsmontör skakar hand med kund

Hör av dig så bokar vi en gratis konsultation!

Vi bedömer er fastighets förutsättningar på plats för bästa resultat.

Bilden visar ett modernt hus beläget precis intill Vättern. Villan har solpaneler från Sesol på sitt tak. Huset är omgivet om några andra hus och träd i alla möjliga höstfärger. Solen håller precis på att gå upp. Den skiner över området och speglar sig i vattnet och på solcellerna på villans tak.

Spara pengar med hjälp av solceller

Utöver att investeringen återbetalar sig själv med tiden och genererar långsiktig avkastning så stiger fastighetens värde i samma stund som det installeras solpaneler på taket. Den egenproducerade solenergin som förbrukas i fastigheten resulterar i en direkt sänkning av elkostnaden. Detta innebär en extra stor besparing för företag och lantbruk, eftersom deras elförbrukning ofta är som högst under dagtid. En ytterligare fördel är att verksamhetens eller hushållets ekonomi blir mindre påverkad av höjda priser på elmarknaden. Den el fastighetens solceller producerar som inte förbrukas får du betalt för och säljs automatiskt ut på elnätet.