Hem / Om oss

Om oss

Varje dag tar Sesol nya steg mot en framtid där förorenande energiproduktion beroende av ändliga resurser har ersatts av en modern, ren och hållbar modell. Vi tar dessa steg tillsammans med alla de svenska hushåll, lantbruk, bostadsrättsföreningar och företag som investerar i sin egen energiförsörjning och ekonomi.

Vi på Sesol består utöver utbildade energiingenjörer och projektörer inom solkraft också av behörig personal i form av snickare, montörer och elektriker med många års samlad branscherfarenhet. Med vår egen driftcentral besitter vi därmed allt som krävs för att på bästa och säkraste sätt leverera prisvärda och hållbara energilösningar.

Vi arbetar med högkvalitativa produkter och utför alla monteringar och installationer i enlighet med “Svensk Elstandard – Handbok 457” och utför vid driftsättning certifierad inmätning och funktionstest av anläggningen enligt IEC 62446:2016, med tillhörande signering av egenkontroll & besiktningsprotokoll.

Sesol är en trygg helhetspartner för er som ska investera i en solcellsanläggning. Vi har alla nödvändig kunskaper och resurser för att hantera hela processen från förstudie till installation och driftsättning. Ni är alltid välkomna att kontakta oss oavsett storlek på ert projekt!

Varför Sesol?

Vi på Sesol är en trygg helhetspartner med stor erfarenhet av att genomföra solcellsprojekt från start till mål på utsatt tid och till rätt pris. Vi känner stor yrkesstolthet och levererar alltid med högsta kvalitet i varje steg. En solcellsanläggning är en viktig investering för er som kund och anläggningen ska hålla i decennier. Därför behandlar vi varje projekt, stort som litet, med stor noggrannhet och omsorg.

Läs mer om oss

Garantier

För er trygghet erbjuder vi några av marknadens mest konkurrenskraftiga garantier:

- Installationsgaranti 5 år

- Optimerare 25 år

- Produktgaranti upp till 25 år

- Växelriktare upp till 25 år

- Effektgaranti upp till 30 år

- Montagesystem upp till 30 år

Några av våra samarbetspartners