Hem / Om oss

Lär känna oss

Vi befinner oss i en växande bransch som gynnar alla – dig som kund och oss som medarbetare på ett av Sveriges snabbast växande solcellsföretag. Det finns många anledningar till att vi är en stabil och växande helhetspartner inom solenergi och en av dem är att vi alltid har våra kunder i fokus. Vi önskar dig hjärtligt välkommen och vara med och sträva mot en förnyelsebar framtid tillsammans med oss på Sesol.

Se mer av oss på Instagram
@sesol

Ett komplett solcellsföretag

Genom åren har vi på Sesol samlat ovärderlig kunskap inom våra väggar. Med all personal inhouse besitter vi omfångsrik erfarenhet och vågar anse oss vara det smartaste valet av solcellsleverantör i branschen.

Tack vare våra kunniga energiingenjörer, projektörer, snickare, montörer och elektriker inom solkraft kan vi utlova trygghet genom hela processen – från idé till installerad solcellsanläggning. Därefter levererar vi även prisvärda och hållbara energilösningar med kvalitet och säkerhet via Sesols egen driftcentral. Vi har en bred branscherfarenhet från många typer av projekt och lovar att göra allt för att omfamna din investering, oavsett storlek.

Framåt tillsammans

Vi tror på framgång som skapas när passion och drivkraft möter teknik. Med hjärtat på rätt plats öppnar vi på Sesol varje dag upp till nya möjligheter att skapa en hållbar värld – idag, imorgon och i framtiden.

Tillsammans med villaägare, lantbrukare, företagare och bostadsrättsföreningar har vi genom åren tagit stora kliv mot en hållbar framtid. Med ett starkt kvalitetsfokus, nöjda medarbetare och kunder som ser potentialen i att investera i solenergi har Sesols tillväxt och resan mot en bättre värld bara tagit sin början. Det är tack vare våra kunders förtroende och våra medarbetares engagemang som vi idag är ett solcellsföretag i frammarsch.

Vad säger våra kunder?


Några av våra samarbetspartners

Investera i en solcellsanläggning?

Har du en vision om ett solcellsprojekt? Med stor yrkesstolthet levererar vi alltid högsta kvalitet för att din investering ska förbli lönsam och producera solenergi i många decennier framöver. Prata med oss för att ta reda på dina möjligheter.

Boka gratis konsultation

Jobba i en framtidsbransch?

Vi vet att det är våra medarbetare som gör Sesol till ett företag i frammarsch. Som positiv, ambitiös och arbetsam kollega kommer du att älska att jobba tillsammans med oss. Gör karriär på Sesol och känn stolthet i förändring varje dag.

Connecta med oss