Hem / Lantbruk

Lantbruk

Lantbruk kan ofta göra väldigt stora besparingar med hjälp av solceller. Fastigheter med stora och höga takytor, som exempelvis ladugårdar, stall och garage, möjliggör en storskalig anläggning med solpaneler med en hög elproduktion. Skalfördelarna medför även en procentuellt sett högre avkastning än en investering i en mindre solcellsanläggning.

Eftersom lantbruk har en relativt hög elförbrukning finns det stora och långsiktiga besparingar att göra. Särskilt eftersom just förbrukningen av egenproducerad solenergi medför en än mer effektiv avkastning än försäljningen av egenproducerad överskottsel.

Vi på Sesol har lång erfarenhet i branschen och är en trygg partner som hjälper er hela vägen från idé till en aktiverad solcellsanläggning.

Boka gratis konsultation

Vi bedömer er fastighets förutsättningar på plats för bästa resultat.

Boka konsultation

Hur går det till?

Referenser

Se ett urval av våra tidigare projekt

Fler referenser

Vad säger våra kunder?


Varför Sesol?

Vi på Sesol är en trygg helhetspartner med stor erfarenhet av att genomföra solcellsprojekt från start till mål på utsatt tid och till rätt pris. Vi känner stor yrkesstolthet och levererar alltid med högsta kvalitet i varje steg. En solcellsanläggning är en viktig investering för er som kund och anläggningen ska hålla i decennier. Därför behandlar vi varje projekt, stort som litet, med stor noggrannhet och omsorg.

Läs mer om oss

Garantier

För er trygghet erbjuder vi några av marknadens mest konkurrenskraftiga garantier:

- Installationsgaranti 5 år

- Optimerare 25 år

- Produktgaranti upp till 25 år

- Växelriktare upp till 25 år

- Effektgaranti upp till 30 år

- Montagesystem upp till 30 år

Intresserad av solceller och solcellsbatterier? Boka en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans utvärderar dina möjligheter för en smart och lönsam investering.

Boka konsultation