Hem / Lantbruk

Din expert på solcellsanläggningar för lantbruk

Som lantbrukare har du stora möjligheter att nyttja möjligheterna med solkraft. Utöver att du gör en insats för miljön kan du få en mycket bra ekonomisk avkastning på din investering. Vi analyserar tillsammans just din fastighets förutsättningar – därefter hjälper vi dig hela vägen till en färdig solcellsanläggning.

När du anlitar Sesol får du ett team av experter i ryggen. Vi på Sesol har lång erfarenhet i branschen och är en trygg partner för dig när du ska investera i en solcellsanläggning. Hos oss kan du förvänta dig en hög service- och kompetensnivå.

Gör solcellskalkylen

Ladugårdstaket – perfekt för solceller

Det finns flera faktorer som avgör huruvida en given yta ger bra förutsättningar för en solcellsanläggning. Bland annat bör lutningen ligga på mellan 15-60 grader, ytan bör vara någorlunda jämn för att möjliggöra en optimal konstruktion och dessutom behöver den vara relativt stor – desto större desto bättre. Följaktligen skuggas inte ytan heller för mycket av höga hus eller stora träd.

När du tittar ut genom fönstret, ser du någon sådan yta? Just precis – ladugårdstaket. Faktum är att ladugårdstak passar perfekt för solceller. Något som allt fler företagare inom lantbruk upptäcker.

Färdig installation inom fyra till sex veckor

Solen skiner – varför vänta? Normalt sett tar det ungefär fyra till sex veckor från det att du kontaktar oss tills dess att din anläggning är installerad och klar. När du efter genomgången av din nya solcellsinstallation har landat i rollen som elproducent kan du alltid kontakta oss för goda råd och service.

Räkna med oss - Hela vägen

På Sesol känner vi stor yrkesstolthet och levererar alltid med högsta kvalitet i varje steg. En solcellsanläggning är en viktig investering för dig som kund och anläggningen ska hålla i decennier. Därför behandlar vi varje projekt, stort som litet, med stor noggrannhet och omsorg. Självklart hjälper vi dig även med alla ansökningar och tillstånd.

För din trygghet erbjuder vi några av marknadens mest konkurrenskraftiga garantier:

- 5 års installationsgaranti

- Optimerare 25 år

- Solpaneler produktgaranti upp till 25 år

- Växelriktare upp till 25 år

- Effektgaranti upp till 30 år

- Montagesystem upp till 10 år

Se hur mycket du kan spara

Som ägare av en solcellsanläggning gör du både din plånbok och miljön en tjänst. Genom att installera solceller sparar du i längden stora mängder pengar – dessutom kan det öka värdet på din fastighet. 

Gör vår solcellskalkyl för att snabbt och enkelt få reda på hur mycket just du kan spara på solceller. Du kan även fylla i formuläret efter så återkommer vi med en skarp offert. 

Till solcellskalkylen

Se hur mycket du kan spara!

Gör solcellskalkylen för att räkna ut hur mycket pengar du kan spara och hur stor din elproduktion blir

Ange hur många kvadratmeter som du tror är ledigt på ditt tak.
Ange antal kvadratmeter i siffror. (Max 400)
Välj premium eller standard. (Vanligast är premium)
Ange ditt taks lutning i grader.
Ange riktning på takytan som du tänkt sätta solceller på.

Kostnad efter investeringsstöd på 20%

TotaltSEK

Beställ kostnadsfri konsultation och offert

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för kostnadsfri konsultation – därefter får du en exakt offert från Sesols solcellskonsulter.