Nya karriärkliv tillsammans

Det är med all personal inhouse som vi på Sesol ständigt letar efter fler talanger som vill följa med på vår resa mot en fossilfri framtid. Vi är redo - är du?

Vad utmärker oss

Familjära

För oss är den interna företagskulturen ovärderlig. Oavsett vem du är och vilken avdelning du tillhör låter vi den familjära känslan genomsyra hela Sesol.

Nytänkande

Med personal som vågar vara nytänkande finner vi drivkraft i att ligga steget före branschen och utvecklas tillsammans med våra kunder för att skapa hållbara lösningar.

Professionella

Som Sveriges snabbast växande solcellsföretag har vi identifierat framgång i drivna medarbetare som tillsammans utgör ett professionellt team.

Engagerade

Med all personal in-house skapar vi en kultur där alla hjälper varandra och det engagemang som behövs för att hitta den bästa lösningen för våra kunder.

Livet på Sesol

Följ oss medarbetare i vår vardag, spana in vårat karriärskonto Livet på Sesol på Instagram.

Vår fantastiska personal

För oss hänger allt ihop - vårt mål är att vara det självklara valet för både kunder och medarbetare och därför är en stark företagskultur viktig. Denna kultur skapar ett väldigt stort engagemang hos våra medarbetare och bidrar till en familjär och inbjudande känsla som vi har lyckats bibehålla, utveckla och sprida inom Sesol. Vi blev dessutom utsedda till Sveriges Bästa Arbetsgivare 2022!

Bilden visar Johanna, som jobbar som elektriker hos oss på Sesol. Johanna ler samtidigt som hon monterar en laddbox på en garagevägg. Johanna har kort hår, glasögon, en svart t-shirt och arbetshandskar. Bilden är nära inzoomad på Johannas ansikte och det är bara halva hennes kropp som syns. I bakgrunden syns resten av garageväggen ihop med grönska och solen skiner.

Jag blev en i gänget
från första dagen

Elektrikern Johanna värdesätter den sociala kontakten man får i vardagen som anställd på Sesol, både med kunder och kollegor.

"Det finns alltid en kollega att vända sig till när man behöver hjälp och stöttning".