Hem / Företag

Företag

Solceller är ett utmärkt sätt för företag att både spara pengar och stärka sin hållbarhetsprofil. Exempelvis industri-, lager-, och butikslokaler har stora takytor med goda förutsättningar för att producera stora mängder solenergi. Eftersom de flesta företagen är aktiva just under de timmarna av dygnet som solpanelerna genererar allra mest el, minskar verksamhetens totala elkostnader drastiskt.

Att med hjälp av en solcellsanläggning ersätta inköp av el med egenproducerad solel är inte bara ekonomiskt lönsamt. Det positionerar även företaget som modernt, miljövänligt och hållbart.

Vi på Sesol har lång erfarenhet i branschen och är en trygg partner som hjälper er hela vägen från idé till en aktiverad solcellsanläggning.

Boka gratis konsultation

Vi bedömer er fastighets förutsättningar på plats för bästa resultat.

Boka konsultation

Hur går det till?

IMD - en lönsam investering för er bostadsrättsförening

Slå ihop föreningens alla elabonnemang till ett gemensamt och spara upp till flera tusen kronor per år. Med individuell mätning och debitering kan ni enkelt och smidigt mäta varje lägenhets elförbrukning och debitera som vanligt via månadsavin.

Läs mer

Vad säger våra kunder?


Varför Sesol?

Vi på Sesol är en trygg helhetspartner med stor erfarenhet av att genomföra solcellsprojekt från start till mål på utsatt tid och till rätt pris. Vi känner stor yrkesstolthet och levererar alltid med högsta kvalitet i varje steg. En solcellsanläggning är en viktig investering för er som kund och anläggningen ska hålla i decennier. Därför behandlar vi varje projekt, stort som litet, med stor noggrannhet och omsorg.

Läs mer om oss

Garantier

För er trygghet erbjuder vi några av marknadens mest konkurrenskraftiga garantier:

- Installationsgaranti 5 år

- Optimerare 25 år

- Produktgaranti upp till 25 år

- Växelriktare upp till 25 år

- Effektgaranti upp till 30 år

- Montagesystem upp till 30 år

Företagsreferenser

Ett urval av företag som vi är stolta leverantörer av solcellsanläggningar till.

Intresserad av solceller och solcellsbatterier? Boka en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans utvärderar dina möjligheter för en smart och lönsam investering.

Boka konsultation