Hem / Företag

En långsiktig ekonomisk investering

I dagsläget sitter många företag på outnyttjad ekonomisk potential i form av stora, tomma takytor. Dessa lämpar sig nämligen ofta mycket väl för solcellsanläggningar. Allt fler företag upptäcker nu de ekonomiska och miljömässiga fördelarna med solceller. Vi analyserar tillsammans just din fastighets förutsättningar – därefter hjälper vi dig hela vägen till en färdig solcellsanläggning.

När du anlitar Sesol får du ett team av experter i ryggen. Vi på Sesol har lång erfarenhet i branschen och är en trygg partner för dig när du ska investera i en solcellsanläggning. Hos oss kan du förvänta dig en hög service- och kompetensnivå.

Ekonomiskt rationellt att investera i solceller.

Solceller är en säker och trygg investering som många företag har stor nytta av. Dessutom innebär subventionerna att lönsamheten ökar ytterligare. Faktum är att avkastningen från en solcellsanläggning i många fall till och med är högre än den från företagets kärnverksamhet. 

Pressen på företag att arbeta hållbart stiger för varje år. För ett företag kan en investering i en solcellsanläggning utgöra ett led i hållbarhetsarbetet samtidigt som det är ekonomiskt rationellt. Två flugor i en smäll med andra ord!

Färdig installation inom fyra till sex veckor

Solen skiner – varför vänta? Normalt sett tar det ungefär fyra till sex veckor från det att du kontaktar oss tills dess att din anläggning är installerad och klar. När du efter genomgången av din nya solcellsinstallation har landat i rollen som elproducent kan du alltid kontakta oss för goda råd och service.

Räkna med oss - hela vägen

På Sesol känner vi stor yrkesstolthet och levererar alltid med högsta kvalitet i varje steg. En solcellsanläggning är en viktig investering för dig som kund och anläggningen ska hålla i decennier. Därför behandlar vi varje projekt, stort som litet, med stor noggrannhet och omsorg. Självklart hjälper vi dig även med alla ansökningar och tillstånd.

För din trygghet erbjuder vi några av marknadens mest konkurrenskraftiga garantier:

- 5 års installationsgaranti

- Optimerare 25 år

- Solpaneler produktgaranti upp till 25 år

- Växelriktare upp till 25 år

- Effektgaranti upp till 30 år

- Montagesystem upp till 10 år

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för kostnadsfri konsultation – därefter får du en exakt offert från Sesols solcellskonsulter.