Skaffa solceller

Solceller passar på de flesta taktyper oavsett vilken fastighet det gäller. En solcellsanläggning återbetalar sig med tiden, genererar långsiktig avkastning och höjer värdet på fastigheten i samma stund som solpanelerna installeras på taket.  

Bild på villa med solceller i soluppgång

Villa

Att investera i solceller på ditt villatak är tryggt, hållbart och lönsamt. Du sänker dina elkostnader från dag ett och elen som hushållet inte förbrukar säljs automatiskt vidare.

Bilden visar en stor jordbruksfastighet med en mängd solceller på ladugårdstaket. Solen skiner och lantbrukets solceller fångar upp varenda liten solstråle. Lantbruket är omgivet av åkermark, små röda hus med vita knutar en skog som syns i bildens bakgrund.

Lantbruk

Lantbruk kan göra stora besparingar med hjälp av solceller, tack vare sina stora takytor. Dessa ytor gör det möjligt att installera stora anläggningar med solpaneler och därmed uppnå en hög produktion av förnybar energi.

Bild på en bostadsrättsförening med solceller installerade på sin garagebyggnad

Bostadsrättsförening

Att investera i en solcellsanläggning är en bra affär för alla i en bostadsrättsförening. Genom att installera solpaneler på fastighetens stora takytor skapas mervärde för de boende som kan nyttja förnybar solel i sina hushåll.

En bild på ett plant tak fyllt med solceller på en industribyggnad.

Företag

Solceller är ett utmärkt sätt för ett företag att sänka sina kostnader och stärka sin hållbarhetsprofil. På många företag sker produktionen under dagtid, det är också då solcellerna genererar mest energi.

Så funkar det!

Vi förstår att det kan vara mycket att tänka på med solceller. Därför har vi tagit fram en steg-för-steg-guide som beskriver hur en solcellsinstallation hos en komplett helhetsleverantör går till.

1. Boka tid

Fyll i ett intresseformulär så ringer vi upp dig och bokar in ett möte.

2. Träffa oss

Vi kommer hem till dig och du får offert. Efter godkänd offert går vi vidare med installationen.

3. Installation

Vi monterar, besiktigar och lämnar sedan över anläggningen till dig.

4. Support

Vår support finns tillgänglig för dig under anläggningens livstid.

Hör av dig så bokar vi en gratis konsultation!

Vi bedömer er fastighets förutsättningar på plats för bästa resultat.