Sesol fortsätter att växa – etablerar fullservicekontor på fem nya orter

Sesol har under år 2022 fortsatt växa i snabb takt och mångdubblerat både antal anställda och försäljning. Tillväxttakten för Sesol är betydligt högre än marknadstillväxten i Sverige. Nu är grunden lagd för nästa steg och ytterligare nyetableringar sker på fem orter i Sverige – Malmö, Kristianstad, Trollhättan, Skövde och Borlänge.

En bild som visar en person klädd i Sesols arbetskläder gåendes på ett tak fullt med solpaneler. Panelerna är upplutade eftersom de är installerade på ett plant tak. Kläderna har Sesols och Sekrafts logotyp synliga på ryggen och benslutet. Bilden är dramatisk med en himmel med mycket moln.

Bolaget har sedan starten år 2019 etablerat kontor på nio orter runt om i landet; Jönköping, Helsingborg, Kalmar, Göteborg, Norrköping, Södertälje, Örebro, Karlstad och Uppsala. Nu är det dags för ytterligare expansion med fullservicekontor i södra och mellersta Sverige.

Etablering av nya kontor har varit en stor del av vår resa som företag där vi gått från att endast ha ett kontor i Jönköping till att ha nio kontor runt om i Sverige på bara tre år säger Victor Salomonsson, VD och en av grundarna till Sesol AB. Vi har under en längre tid arbetat med frågan om nya etableringar vilket grundar sig i efterfrågan hos såväl kunder som medarbetare.

En viktig anledning till etableringarna är att öka den lokala närvaron för att underlätta rekryteringen av medarbetare på platser där det finns tydliga utvecklingsmöjligheter. En annan viktig anledning har varit personalens önskemål och de har bland annat efterfrågat etableringar som innebär kortare resvägar med tanke på säkerheten när de reser till och från sina uppdrag.

Vi är oerhört stolta över att kunna presentera den här nyheten och starta upp rekryteringen av personal på dessa orter, fortsätter Victor Salomonsson. Det kommer att vara fullservicekontor där vi anställer solcellsmontörer, elektriker, projektledare och säljare. Utöver dessa kommer vi även att rekrytera nyckelfunktioner som arbetschefer, säljchefer och regionchefer. Vi ser fram emot vår fortsatta expansion tillsammans med våra fantastiska medarbetare!

Om Sesol AB Sesol är en av Sveriges ledande helhetsleverantörer av solcellsanläggningar och kontrollerar hela kedjan från förstudie till färdig anläggning för att skapa trygga lösningar för våra kunder. Hos oss arbetar allt ifrån montörer och elektriker till projektledare och säljare – tillsammans är vi idag ca 800 härliga medarbetare. Vi är en uppskattad partner som levererar anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus, varje dag. Vill du också bidra till en grönare värld? Välkommen till oss på Sesol – Ett komplett solcellsföretag! Läs mer på Sesol.se