Hem / IMD

Vad är gemensamt elnät & IMD?

Att som bostadsrättsförening nyttja ett gemensamt elnät är en lönsam och smart investering – där övergången från respektive lägenhets separata elavtal till ett gemensamt abonnemang med ett undermätningssystem leder till lägre kostnader för såväl föreningen som varje individuellt hushåll. Tack vare IMD, individuell mätning och debitering, kan ni smidigt mäta och debitera respektive lägenhets elförbrukning.

IMD-systemet öppnar upp till smidig mätning av varje lägenhets elförbrukning som sedan debiteras via måndsavin. På så vis behöver boende i föreningen endast betala för sin egen elförbrukning – men till en lägre kostnad. En smart och enkel lösning som dessutom gör bostadsrättsföreningen mer attraktiv för potentiella lägenhetsköpare, vilket i sin tur gynnar värderingen av varje enskild lägenhet.

Är ni intresserade av att ta reda på hur stora besparingar er bostadsrättsförening kan göra med ett gemensamt elnät och IMD-system? Hjärtligt välkomna att ta steget tillsammans med oss för att skapa förutsättningar för en smartare framtid.

Boka gratis konsultation

Vi beräknar hur stora besparingar ni kan göra i er bostadsrättsförening.

Boka konsultation

Hur går det till?

Vad säger våra kunder?


Varför Sesol?

Vi på Sesol är en trygg helhetspartner med stor erfarenhet av att genomföra solcellsprojekt från start till mål på utsatt tid och till rätt pris. Vi känner stor yrkesstolthet och levererar alltid med högsta kvalitet i varje steg. En solcellsanläggning är en viktig investering för er som kund och anläggningen ska hålla i decennier. Därför behandlar vi varje projekt, stort som litet, med stor noggrannhet och omsorg.

Läs mer om oss

Garantier

För er trygghet erbjuder vi några av marknadens mest konkurrenskraftiga garantier:

- Installationsgaranti 5 år

- Optimerare 25 år

- Produktgaranti upp till 25 år

- Växelriktare upp till 25 år

- Effektgaranti upp till 30 år

- Montagesystem upp till 30 år

Intresserad av IMD? Boka en helt kostnadsfri konsultation där vi tillsammans utvärderar möjligheterna med systemet för just er fastighet.

Boka konsultation