Hem / Bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Att som bostadsrättsförening investera i ett komplett solcellspaket kommer till nytta för alla. Genom att nyttja el som produceras av solpaneler på taket minskar både föreningens gemensamma och hushållens individuella elkostnader. Samtidigt genererar ej förbrukad överskottsel löpande intäkter till bostadsrättsföreningen under många år framöver.

Det långsiktiga perspektivet och möjligheten att göra investeringen tillsammans gör det mycket lämpligt för en bostadsrättsförening att installera solceller. Elkostnaderna och sårbarheten mot prisökningar minskar, samtidigt som fastighetens värde och föreningens inkomster ökar.

Vi på Sesol har lång erfarenhet i branschen och är en trygg partner som hjälper er hela vägen från idé till en aktiverad solcellsanläggning.

Boka gratis konsultation

Vi bedömer er fastighets förutsättningar på plats för bästa resultat.

Boka konsultation

Hur går det till?

IMD - en lönsam investering för er bostadsrättsförening

Slå ihop föreningens alla elabonnemang till ett gemensamt och spara upp till flera tusen kronor per år. Med individuell mätning och debitering kan ni enkelt och smidigt mäta varje lägenhets elförbrukning och debitera som vanligt via månadsavin.

Läs mer

Vad säger våra kunder?


Varför Sesol?

Vi på Sesol är en trygg helhetspartner med stor erfarenhet av att genomföra solcellsprojekt från start till mål på utsatt tid och till rätt pris. Vi känner stor yrkesstolthet och levererar alltid med högsta kvalitet i varje steg. En solcellsanläggning är en viktig investering för er som kund och anläggningen ska hålla i decennier. Därför behandlar vi varje projekt, stort som litet, med stor noggrannhet och omsorg.

Läs mer om oss

Garantier

För er trygghet erbjuder vi några av marknadens mest konkurrenskraftiga garantier:

- Installationsgaranti 5 år

- Optimerare 25 år

- Produktgaranti upp till 25 år

- Växelriktare upp till 25 år

- Effektgaranti upp till 30 år

- Montagesystem upp till 30 år

Intresserad av solceller och solcellsbatterier? Boka en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans utvärderar dina möjligheter för en smart och lönsam investering.

Boka konsultation