Hem / Bostadsrättsförening

Solceller till bostadsrättsföreningen

Funderar du på solceller till bostadsföreningen? Du är inte ensam. Det långsiktiga tänket som en bostadsrättförening av naturliga skäl har rimmar mycket väl med solceller. Förutom att det kan leda till sänkta månadskostnader för elen innebär det även mer attraktiva bostadsrätter, en finputsad hållbarhetsprofil och att bostadsrättsägarna blir mindre sårbara för elprisökningar.

När du anlitar Sesol får du ett team av experter i ryggen. Vi på Sesol har lång erfarenhet i branschen och är en trygg partner för dig när du ska investera i en solcellsanläggning. Hos oss kan du förvänta dig en hög service- och kompetensnivå.

En smart investering

Vi analyserar tillsammans just din fastighets förutsättningar – därefter hjälper vi dig hela vägen till en färdig solcellsanläggning. Som bostadsrättsförening har du möjlighet att söka investeringsstöd vilket sänker investeringskostnaden med 20%. 

En bostadsrättsförening drivs i de flesta fall ideellt vilket givetvis innebär att de tidsmässiga resurserna är begränsade. När du bygger en solcellsanläggning tillsammans med oss på Sesol tar vi hand om helheten. Allt från offert till färdig installation. Dessutom ordnar vi med alla ansökningar och tillstånd.

Färdig installation inom fyra till sex veckor

Solen skiner – varför vänta? Normalt sett tar det ungefär fyra till sex veckor från det att du kontaktar oss tills dess att din anläggning är installerad och klar. När du efter genomgången av din nya solcellsinstallation har landat i rollen som elproducent kan du alltid kontakta oss för goda råd och service.

Räkna med oss - hela vägen

På Sesol känner vi stor yrkesstolthet och levererar alltid med högsta kvalitet i varje steg. En solcellsanläggning är en viktig investering för dig som kund och anläggningen ska hålla i decennier. Därför behandlar vi varje projekt, stort som litet, med stor noggrannhet och omsorg. Självklart hjälper vi dig även med alla ansökningar och tillstånd.

För din trygghet erbjuder vi några av marknadens mest konkurrenskraftiga garantier:

- 5 års installationsgaranti

- Optimerare 25 år

- Solpaneler produktgaranti upp till 25 år

- Växelriktare upp till 25 år

- Effektgaranti upp till 30 år

- Montagesystem upp till 10 år

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för kostnadsfri konsultation – därefter får du en exakt offert från Sesols solcellskonsulter.